sieraden

Met deze sieraden steel je de show tijdens de feestdagen

Het lijkt misschien nog ver weg, maar vergis je niet. De bladeren vallen alweer van de bomen en voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Als corona niet (weer) roet in het eten gooit betekent dat weer gezellige feestjes en etentjes! Zin in, maar wat doe je aan? Voor de perfecte jurk of het juiste kapsel moet je ergens anders wezen, maar bij Sieradenguide kunnen we je natuurlijk wel adviseren met betrekking tot de juiste sieraden.

Wil je in de dure decembermaand nou ook nog wat geld overhouden voor cadeautjes en nieuwe kerstballen? Shop dan leuke sale sieraden bij Starlounge.nl, een online outlet winkel met een gigantisch aanbod aan bekende merken. Denk aan Tommy Hilfiger, Ania Haie en Esprit. Leuk voor jezelf of onder de kerstboom voor iemand anders ;). Snel door naar onze sieraden tips!

Een gouden ketting met speciale bedel

Tijdens de feestdagen wil je schitteren, en dat lukt vooral goed met een mooi goud collier. Natuurlijk kun je ook kiezen voor zilver als je vindt dat dat beter bij je past, maar goud heeft net een wat luxere uitstraling wat past bij de setting. De gouden ketting kan strak om de hals zitten of juist wat lager hangen. Twijfel je? Combineer dan! Layering is helemaal van nu en ontzettend leuk met dunne gouden kettinkjes. Maak het helemaal af door een persoonlijk bedeltje aan je ketting te hangen. Denk aan een hart, letter, of mooie steen. Als je helemaal in de kerstsferen wil komen kun je natuurlijk ook kiezen voor een kruis, kerstbal of engeltje. Wedden dat je er positieve reacties over zult ontvangen?

Een elegante armband

Stiekem is het best een fijn geluid, als een vrouw met haar armband tegen de tafel aan tikt. Daarnaast staat een mooie armband ontzettend elegant en maakt het je outfit compleet. Om deze redenen mogen armbanden niet ontbreken aan jouw accessoires voor het kerstdiner of nieuwjaarsfeestje. Je kunt gaan voor een chique gouden slavenarmband die strak vormgegeven om je arm heen past. Iets té chique voor je? Ga dan voor een hippe schakelarmband die je eventueel verrijkt met bedeltjes. Als je het bovenstaande advies hebt opgevolgd adviseren we je om ook bij je armband voor goud te kiezen. Nu door naar de laatste tip…

Glimmende ringen!

Tijdens jouw luxe Nieuwjaars etentje mag een glimmende dames ring absoluut niet ontbreken. In het dagelijks leven kies je misschien voor een eenvoudige ring met een bescheiden steentje, maar doe dat nu zeker niet! Durf jezelf te laten zien en ga voor een uitgesproken design met een grote stralende steen. Over de top is soms juist goed. Een prachtige gouden ring met diamant is misschien het hoogst haalbare, maar ook een gold plated ring met eenvoudige steen kan al prachtig schitteren bij kaarslicht.

Bonustip voor de heren: manchetknopen

Een vergeten sieraad voor mannen dat vaak wordt onderbelicht, is de manchetknoop. Een mooi setje manchetknopen veranderen je saaie pak in stijlvol kostuum. Ze hoeven niet per se heel uitgesproken te zijn. Zelfs eenvoudige stalen of titanium manchetknopen kunnen je pak al mooi verrijken. Wil je wel all-in gaan? Kies dan voor gouden manchetknopen ingelegd met parelmoer.

Misschien zijn we wat vroeg maar: alvast fijne feestdagen toegewenst!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *