armbanden trends

Armbanden trends

Al die verschillende armbanden. Soms word ik er tureluurs van. Als ik mijn kast open doe, dan heb ik eigenlijk alleen maar armbanden. Oké, ik heb ook veel kettingen en oorbellen. Armbanden zijn alleen wel het makkelijkste te combineren. Voor tijdens mijn werk hou ik het wat eenvoudig, ook al betekent dat bij mij dat ik er alsnog een stuk of vijf om heb. Als ik na mijn werk op vrijdag naar een vriendin ga om daarna uit te gaan, heb ik in mijn tas een stuk of wat meer armbanden bij me. De armbanden trend van nu is helemaal, hoe ik het liefste sieraden draag.

Ik zei al dat ik veel armbanden had, maar ik heb er één die speciaal is. Mijn beste vriendin kwam een paar weken geleden met het idee om elkaar zo’n armband te geven. We zijn allebei op zoek gegaan naar de armband waarvan we dachten dat de ander het mooist zou vinden. Ik voelde net weer heel jong. We hebben de mooiste voor elkaar gekozen. Dat is dan wel weer heel leuk. De armband die ik van haar heb gekregen, heb ik bijna elke dag om. Ze heeft er één gekozen die ik bij heel veel kleding aan kan. Helemaal leuk! Elke keer dag app ik haar wel: love your choice!
Mijn vriend wordt er bijna kriegel van.

Elke keer ziet hij me weer naar die armband kijken, telefoon pakken en een berichtje sturen. Ik zei al dat hij ook zoiets met een eigen vriend van hem kan afspraken. Hij mompelde wat en ik denk niet dat hij het een goed idee vond. Chantal en ik lagen helemaal dubbel toen ik het haar vertelde. Zeker toen ze zei dat ze ook wel voor hem een armbandje wilde kopen. Dan kan hij ook de hele dag aan haar denken. Je kon me opvegen toen.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *