Outfit

De perfecte accessoires om jouw outfit helemaal compleet te maken

Hoe kies je de perfecte look? Dit is iedere dag weer een ontzettend moeilijke vraag. Want hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel kleuren, stijlen, kledingstukken en accessoires. Soms die je door de bomen het bos niet meer. Daarom hopen we je in dit artikel een beetje op weg te helpen. Want hoe combineer je jouw outfits om iedere dag weer een geheel nieuwe look te creëren, zonder dat je honderden verschillende kledingstukken aan moet schaffen? Accessoires zijn het sleutelwoord. En met de volgende accessoires maak jij iedere outfit helemaal compleet!

Het belang van de juiste tas

Ben jij iemand die dol is op tassen en zeker tientallen in de kast heeft liggen? Of ben jij meer iemand die praktisch denkt en één goede tas van fred de la bretoniere koopt en hier vervolgens jaren mee doet? Hoe jij hier ook over denkt, we kunnen niet onder stoelen en banken schuiven dat een goede tas van essentieel belang is om jouw outfit compleet te kunnen maken.

Kies bij voorkeur voor een kwalitatieve tas in een neutrale kleur. Deze kan met vrijwel alle outfits gecombineerd worden en staat altijd even stijlvol. Steel je graag de show en hou je wel van opvallende kleuren? Kies dan voor iets minder kwalitatieve tassen tegen een scherpe prijs en schaf deze in alle mogelijke kleuren aan. Zo kan je iedere outfit een geheel nieuw fris tintje geven.

Sieraden

Dit lijkt misschien een voor de hand liggende tip, maar we mogen hem natuurlijk niet ongenoemd laten. Met het gebruik van de juiste sieraden kan je iedere outfit de finishing touch geven. Toch maken veel mensen de fout om iedere dag dezelfde sieraden te dragen. Door voor afwisseling te zorgen, zorg je er echter juist voor dat je outfit er veel stijlvoller uit zullen zien. Bovendien passen niet alle sieraden bij elke outfit. Het is daarom belangrijk om iedere dag de juiste keuzes te maken. Een simpel t-shirt maak je bijvoorbeeld net wat leuker met drukke sieraden en kettingen in verschillende lengtes, terwijl je bij een drukke outfit de sieraden juist zo minimalistisch mogelijk wilt houden.

Draag verschillende laagjes

In de winter kan je je lol op bij het stylen van verschillende outfits. Je kunt outfits bijvoorbeeld geheel anders maken door ze met diverse kledingstukken te combineren. Combineer jouw favoriete jurkje bijvoorbeeld met een leuke oversized trui, een ceintuur, panty en hoge laarzen. Of draag gewoon een mooie flared jeans met een prachtige top en oversized trui voor een stoere en casual look. Door verschillende laagjes te dragen geniet je niet alleen van een functionele outfit (als het toch warmer is dan gedacht, doe je gewoon een laagje uit) maar zorg je er ook nog eens voor dat iedere outfit op een andere manier gecombineerd kan worden. Hierdoor word je veel creatiever en is het niet noodzakelijk om heel veel verschillende kledingstukken in de kast te leggen. Kortom, je bespaart geld en geniet van een bijzondere uitstraling. Wat wil je nog meer?

 

 

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *