Festina horloges

DE SPORTIEVE FESTINA HORLOGES

De Festina horloges zijn natuurlijk bekend om de connectie met de wielersport. Vroeger gaven zij de officiƫle Tour de France Timekeeper horloges uit, en hierop werd voortgeborduurt met de Chronobike collectie. Deze sportieve horloges, meestal voorzien van chronograaf, zijn er in veel verschillende stijlen en soorten. Dit jaar zijn vooral de fel gekleurde bandjes erg populair. Dus als u van sportieve horloges houdt, mag u de Festina horloges zeker niet overslaan.

Luxueuze Festina horloge dames

Wat veel horlogeliefhebbers nog niet weten, is dat het merk ook een fraaie collectie Festina dameshorloges heeft. Waar de horloges voor mannen veelal stoer en sportief zijn, hebben de horloges voor vrouwen een elegante en stijlvolle uitstraling. Een horloge wat met name deze winter erg populair is, is de F16923/4. Dit horloge heeft een mooi edelstalen band met blauwe PVD coating, en deze blauwe kleur komt ook in de wijzerplaat terug. Wat pas echt de aandacht op de wijzerplaat trekt, zijn de veel kleine schitterende steentjes die op subtiele wijze er op aangebracht zijn.Met dit horloge heeft u een echte eyecatcher om uw pols. Het horloge wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, zodat u als u dit horloge cadeau wilt geven, goed voor de dag komt.

Een sportief Festina horloge heren

Zoals reeds benoemd, zijn de Festina heren horloges sportieve horloges. Zo zijn er natuurlijk een groot aantal mannenhorloges met stalen band, maar we zoomen even in op de horloges met een rubberen band. Model F20330/4 is bijvoorbeeld voorzien van een felgekleurde oranje band van rubber. Dit valt natuurlijk direct op als het om uw pols zit, maar door het hoogwaardige rubber zit het horloge ook nog eens lekker, zelfs tijdens het sporten! De zwarte wijzerplaat is goed af te lezen dankzij de zilveren accenten die natuurlijk ook op de kast zelf te zien zijn, en uiteraard is er door middel van een nauwkeurige chronograaf een goede tijdswaarneming te doen.

Festina horloge online kopen bij Wereldhorloges.nl

Wilt u snel een van deze sportieve of elegante Festina horloges om uw pols dragen? Twijfel dan niet langer en bestel deze online in onze veilige webshop. Als u op werkdagen voor 22:30 uw bestelling afrondt, dan zullen wij het horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzenden. Als u een horloge besteld met een edelstalen band, doen wij er gratis een tool inclusief gebruiksaanwijzing bij waarmee u zelf de band op maat kunt maken. Twijfelt u nog tussen enkele modellen, dan bent u van harte uitgenodigd om onze showroom te komen bezoeken. Als u vantevoren even belt, zullen wij ervoor zorgen dat de door u aangevraagde horloges voor u klaar liggen!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *