Sieraden en accessoires om te dragen op je date als 50 plusser

Sieraden en accessoires om te dragen op je date als 50 plusser

Iedereen weet dat accessoires je outfit kunnen maken of juist kunnen breken. Zo kan de juiste accessoire extra kleur toevoegen aan je outfit of textuur om je outfit een te maken. Maar door de verkeerde accessoires of sieraden te dragen, kan het ervoor zorgen dat je er ouder uit zal zien of dat het je outfit gedeeltelijk kan verpesten. En dat wil je als 50 plusser op een date voorkomen.

Vermijd zware oorbellen

Bij 50 plus dating draag je liever geen zware oorbellen. Maar wanneer je wat ouder wordt, zal je huid minder elastisch worden. En daarom kun je zware oorbellen in je oren beter vermijden. Houd er dus rekening mee dat wanneer je oorbellen gaat kopen, je voor lichtere varianten gaat. Grote en zware oorbellen kunnen soms het probleem van minder elasticiteit alleen maar vergroten. En dat wil je natuurlijk niet. En kleinere oorbellen zijn bovendien vaak net zo mooi? Kies dus liever voor kleinere oorbellen. Zo kun je zonder zorgen je 50 plus date uitnodigen.

Sieradensets kun je beter ook vermijden

Hoewel dit vroeger populair was, vermijd je vandaag de dag de sieradensets liever. Sieradensets zijn bijvoorbeeld een armband en ketting die precies in dezelfde stijl zijn. Maar vooral wanneer je 50 plus bent, kun je dit beter vermijden. Dit omdat het vroeg wel populair was, maar vandaag de dag niet meer. En daarom ziet het er wat gedateerd uit wanneer je dit draagt. En dat wil je niet als je wat ouder bent.Sieradensets kun je beter ook vermijden

Koppel parels met deze outfit

Nu we enkele zaken hebben genoemd die je beter kunt vermijden, willen we je uiteraard ook tips geven over wat je wél kunt dragen tijdens vijftig plus dating. Parels zijn bijvoorbeeld een hele toffe trend als accessoire. Zorg er wel voor dat wanneer je parels gaat dragen, de rest van je outfit wat speelser is. Kleed je dus niet te netjes bij het dragen van parels. Kies liever een frisse, hippe outfit en je zal merken dat de parels een uitstekende toevoeging zijn aan je outfit.

Kies voor een stijlvolle bril

Ten slotte is het dragen van een stijlvolle bril erg belangrijk. En als oudere heb je simpelweg vaak een bril nodig. Maar we raden je aan om te investeren in een stijlvolle bril. En niet zomaar een goedkope versie te kopen. Door een stijlvolle bril te kopen, kun je ervoor zorgen dat je er jonger uitziet. En bovendien is het een manier om je outfit helemaal af te maken. Het is dus zeker de moeite waard om iets meer te investeren in een goede bril met voldoende stijl. Laat je hierin ook vooral adviseren door je audicien. Zij kunnen je tips geven over welke bril goed bij je past. Want vaak vinden mensen het moeilijk om dit zelf te kunnen bepalen.

Zoals je ziet zijn er een aantal accessoires en sieraden die je kunt dragen op een date als 50 plusser, die ervoor zorgen dat je outfit helemaal wordt afgemaakt. Maar er zijn ook sieraden en accessoires die beter kunt vermijden. Let hier dus goed op en je weet zeker dat je veel indruk maakt op je volgende date.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *