stoere armbanden

Stoere armbanden dames

De trend in sieraden van dit en komende jaar is vooral grote sieraden. Mooie stoere sieraden. Vooral de armbanden mogen mooi en groot zijn. Stoer en mooi vind ik dat. Sieraden kunnen heel romantisch zijn, maar sieraden kunnen ook juist mooi stoer maken. Dat vind ik wel wat. Ik voel me dan een stuk sterker. Een stuk flinker. Kom maar op met die wereld. Dan laat ik iedereen wel even zien dat ik er durf te zijn met die mooie grote sieraden.

Kleurrijke armbanden

Wat ik bijvoorbeeld heel leuk vind is om overdag bescheiden kleding en sieraden te dragen, in de loop van de avond komen er wel al wat kleurrijke armbanden bij. Maar aan het eind van de avond, voordat ik met mijn vriendinnen ga stappen, doe ik wat stoere kettingen en armbanden om. Dan voel ik me én op en top vrouw én ik ben een stoere dame. Dat mag namelijk ook wel eens. Ik hoef niet altijd zo onopvallend mogelijk te zijn. Dat zou mijn moeder willen en die doet dat ook. Ik niet. Geef mijn maar mensen die naar me omkijken om te zien wat ik draag. Ik spreek me uit op die manier. Geen saaie kleurloze wereld. Nee, doe mij maar lekker veel, veel kleuren, veel sieraden. Veel aandacht!! Dat ben ik en als je dat niets vindt, is dat jouw probleem. En zó zit dat!
Mijn vriendinnen vinden me altijd stoer doen dan. Een grote mond heb ik dan, zeggen ze. Maakt me niets uit. Laat maar komen. Ik kan iedereen aan.

De volgende dag ga ik dan weer naar mijn werk, met mijn meer bescheiden sieraden en mijn meer bescheiden attitude. Als ik tijdens mijn werk dan even op Facebook spiek en dan een foto van het stappen zie, moet ik altijd uitkijken dat ik niet ga lachen. Mijn collega vinden het vast niet grappig als ik lach, terwijl iedereen serieus notulen uitwerkt of brieven uittikt. Ik weet wel beter!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *