Sieraden: dé finishing touch van elke outfit

Mooie sieraden kunnen je outfit net dat beetje extra geven. Veel mensen onderschatten de waarde van sieraden. Maar een outfit is eigenlijk nooit helemaal compleet zonder enkele prachtige sieraden. Dit is hetgeen wat jouw outfit compleet maakt. Wat er voor zorgt dat jouw outfit persoonlijkheid uitstraalt. Een eigen ik.  

Sieraden maken een outfit natuurlijk niet alleen persoonlijker. Ze hebben ook de bijzondere kracht om standaard outfits om te toveren tot iets geheel nieuws en modieus. Een simpele blouse of top maak je al gauw een stuk specialer wanneer hier de juiste sieraden bij worden gedragen. Of je nu kiest voor oorbellen van Sacha of liever kettingen en armbanden draagt. De keuze van je sieraden draagt bij aan je complete uitstraling. Dit kan zowel ingetogen als heel uitbundig zijn. Blijf dicht bij je eigen stijl en maak jouw outfit compleet.oorbellen van Sacha

Less is more?

De trend ‘less is more’ heeft heel wat jaren een belangrijke rol gespeeld in de modewereld. Subtiele accessoires werden gebruikt om outfits mee te verrijken. Hoewel er voor deze trend nog steeds veel te zeggen is, mag je tegenwoordig gelukkig weer helemaal uitpakken met verschillende stijlen, kleuren en unieke sieraden.

De keuze valt niet alleen op unieke sieraden. Deze mogen ook nog eens op allerlei verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden. Juist het contrast tussen de subtiele kettingen van Sasha en opvallende oorbellen zorgt voor een speels effect. Toon daarom lef en laat je fantasie de vrije loop. Wees niet bang om fouten te maken, maar bekijk continu welke combinaties mogelijk zijn en hoe dit bij verschillende outfits zal staan. Soms ontdek je verbluffende mogelijkheden!kettingen van Sasha

Waar komt de focus te liggen?

Maar welke sieraden draag je dan bij welke outfit? Dit is een vraag waar heel veel vrouwen mee worstelen. Op het gebied van sieraden is er vandaag de dag enorm veel keus. Hierdoor raak je al snel overweldigd. Daarom is het belangrijk om kritisch te blijven en jezelf af te vragen waar de focus moet komen te liggen.

Heeft je blouse of jurkje bijvoorbeeld een laag uitgesneden nek? Dan kun je ervoor kiezen om meerdere kettingen te dragen in verschillende lengtes. Hierdoor wordt de lage decolleté direct een stuk stijlvoller. Draag je een blouse met opvallende mouwen? Dan is het leuk om hier nog meer de nadruk op te leggen door tevens subtiele armbanden te dragen. Dit zorgt voor een speels contrast.

Als de bovenkleding erg druk of opvallend is, is het verstandiger om voor subtielere of helemaal geen kettingen te kiezen. Doe je dit wel, dan is de kans groot dat de sieraden compleet zullen wegvallen. Daarnaast is het bij kettingen ook belangrijk om rekening te houden met je figuur. Is je buik jouw probleemzone? Draag dan geen lange kettingen, want deze zullen de buik juist accentueren.

Volg niet alleen de modetrends

Op zoek naar nieuwe sieraden? Dan luidt ons advies: volg niet alle modetrends. Blijf dicht bij jezelf en je eigen smaak. Je hoeft niet altijd mee te gaan met de laatste trends. Bovendien zijn deze echt niet allemaal geschikt voor ieder figuur of elke outfit. Durf lef te tonen en combinaties te maken die anderen wellicht niet zullen dragen. Juist door jezelf uit te dagen, ontwikkel je pas echt ‘feeling’ in het combineren van de juiste sieraden bij jouw favoriete outfits.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *