4 tips waar je op moet letten bij het uitkiezen van sieraden

4 tips waar je op moet letten bij het uitkiezen van sieraden

Een mooi sieraad kopen om jezelf of iemand anders te verwennen. Het is altijd een mooi cadeau. Maar waar moet je op letten als je een sieraad uit wil gaan zoeken? Daarom een paar tips die je kan raadplegen als je van plan bent om sieraden te kopen.

Wat vindt je mooi waar gaat je voorkeur naar uit

Iedereen heeft een voorkeur als het gaat over edelmetalen. Daar bedoelen we onder andere goud, zilver en staal mee. Zoek je een prachtige ring, armband of oorbellen en gaat je voorkeur uit naar goud? Dan hoef je eigenlijk alleen maar de collectie sieraden in goud te kijken. Wil je een voorbeeld zien van een prachtige collectie sieraden in goud of zilver, kijk dan eens op de website van elinerosina.com.

Wat voor sieraad zoek je?

Misschien heb je nog helemaal geen idee of andersom juist wel. Weet je al wel wat voor sieraad je wil hebben? Dan bespaart dit echt tijd. Je kan dan namelijk direct zoeken in de categorie of collectie Als je een ring wil kopen hoef je niet eerst de complete collectie met kettingen, ear cuffs, enz. te bekijken. Natuurlijk is het ook geen enkel probleem als je werkelijk nog geen flauw idee hebt wat voor sieraad je gaat nemen. Maar het maakt qua zoeken en tijd wel een beetje verschil. Doe van tevoren wat leuke inspiratie op. Neem even rustig de tijd om op de website Elinerosina.com wat idee├źn op te doen.ear cuffs

Bij welke kleding of voor welke gelegenheid wil je de sieraden gaan dragen

Heb je een mooie feestelijk kleding en wil je daar graag prachtige sieraden bij dragen. Kijk dan goed wat er qua stijl en uitvoering bij past. Stel dat je een prachtige feestjurk gaat dragen vol glitters en pailletten. Als je daarbij een hele ragfijne ketting en armband gaat dragen dan vallen deze helemaal niet op. Kijk daarom goed naar de vormgeving, en de kleur van de jurk en zoek daar goed bijpassende sieraden bij.

Het formaat is ook heel belangrijk

Net gaven we je al het voorbeeld van de te kleine en heel fijn uitgevoerde sieraden bij de feestjurk.Dit is niet echt een hele goede combinatie. Het formaat is heel belangrijk. Wil je een dikke ring of armband kopen? Dan moet je deze echt even passen. Om te zien of het dik uitgevoerde sieraad je wel past of staat. Andersom een te dun of fragiel ringetje valt misschien te weinig op als je die om je vinger schuift. Kies altijd een formaat sieraad dat goed bij je past.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *