3 tips outfit afmaken

3 tips om jouw outfit af te maken

Wat is voor jou de perfecte outfit? Kies je vaak voor een nette blouse met een leuke pantalon? Of gaat je voorkeur uit naar een stoere spijkerbroek met een vlotte polo? Hoe je perfecte outfit er ook uitziet, het is belangrijk om voor een complete outfit te zorgen. Dat betekent dat bijvoorbeeld nette schoenen en een leuke accessoire niet mogen ontbreken. In dit artikel geven we je drie handige tips, die je kunnen helpen bij het compleet maken van je dagelijkse outfit. Zo kun je met een goed gevoel voor de dag komen bij je collega’s en vrienden.

Tip 1: draag een net horloge bij je outfit

Waar vrouwen vaak voor sieraden als oorbellen of armbanden kiezen, is het onder mannen populair om voor een horloge te kiezen. Voorheen kozen mannen vaak voor een klassiek horloge. Tegenwoordig is het steeds populairder om voor een moderne smartwatch te kiezen! Mede door de mogelijkheden die deze horloges je bieden.

Tip 2: schaf nette schoenen aan voor bij je outfit

Naast een horloge is ook het gebruik van nette schoenen onder je outfit aan te raden. In de garderobe van een gemiddelde vrouw vind je vaak al snel minimaal drie paar schoenen. Daar waar mannen het aantal schoenen beperkt houden! Onverstandig, want zo ben je altijd genoodzaakt om dezelfde schoenen te dragen. Combineer voortaan nette Floris van Bommel schoenen met sportieve sneakers van Nike of Adidas.

Tip 3: draag een riem bij je broek

Gebruik jij altijd een riem als je een broek aantrekt? Een riem zorgt er niet alleen voor dat een broek netjes op z’n plaats blijft gedurende de dag, ook kan een riem je outfit compleet maken. In het bijzonder wanneer je een blouse altijd bij je broek in draagt.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *