Accesccoires outfit

Accessoires om je outfit mee af te stylen

Denk jij normaal ook altijd goed na over je outfit? Dan weet je waarschijnlijk ook dat accessoires hier ook een belangrijk onderdeel van zijn. Sieraden en tassen maken een outfit namelijk helemaal af! Maar hoe kies je de juiste sieraad of tas uit die het beste bij je past? In dit artikel geven we een aantal tips.

Sieraden

Sieraden zijn erg persoonlijk en waarschijnlijk heb je wel een favoriete sieraad die je het vaakst draagt. De belangrijkste tip bij sieraden is dat overdaad meestal schaadt: als je er teveel van tegelijk draagt, dan zal dit meestal niet goed staan en zul je eruit zien als een kerstboom! Zoals modeontwerpster Coco Chanel ooit al zei: bekijk jezelf in de spiegel voordat je het huis verlaat en doe een ding af. Doe bijvoorbeeld geen grote oorbellen in als je al een statement ketting om hebt. En 5 armbanden om elke arm plus 4 ringen is ook vaak geen goed idee. Kies daarvoor in de plaats je favoriete armband en een ring en draag deze. Less is dus more!

Tassen

Een tas is waarschijnlijk de favoriete accessoire voor iedere vrouw en elke vrouw heeft minimaal een tas in haar kast staan. Net als sieraden, zijn tassen vaak ook een kwestie van persoonlijke smaak. Toch zul je de plank het minst vaak misslaan als je voor een klassiek, minimalistisch model gaat in een neutrale kleur zoals zwart of bruin. Op een schoudertas of handtas in een neutrale kleur, zonder al te veel frutsels of tierlantijntjes raak je namelijk het minst snel uitgekeken. Leren tassen gaan vaak het langst mee en zullen mooi blijven, dus daarmee zit je meestal wel goed.

 

 

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *