Sieradengids

De ultieme sieraden gids voor mensen met beperkt budget

Het leven is soms oneerlijk al die leuke sieraden, maar zo duur. Heb je een bescheiden baan of zit in je de bijstand, dan is sieraden kopen bepaald geen leuke ervaring. Tot voor kort. Uit inspiratie van het programma Paleis voor een Prikkie gaan we behandelen vandaag hoe mensen met een zeer beperkt budget toch de leukste sieraden kunnen kopen.

Allereerst, voor de hand liggend is importeren. Er zijn landen buiten Nederland, waar de levenskosten beduidend lager liggen. Waar dingen nog betaalbaar zijn. Maar wel leuke hoogwaardige kwaliteit dingen gemaakt worden. Denk dan met name aan het verre Oosten. De laatste tijd zijn er allemaal portalen opgekomen ik noem een Aliexpress ik noem een DHgate, waar je ook sieraden kunt bestellen voor hele voordelige prijzen. Gouden armbandje voor minder dan 20 Euro? In China en Thailand geen probleem. Geen nep zooi, gewoon echte leuke sieraden voorzien van 100% echt laagje goud, het kan allemaal daar.

Het enige probleem daar is dat de verzending natuurlijk behoorlijk op zich laat wachten. Het komt van ver. Ook kan je gezeik krijgen met de douane, die kans dat risico is er altijd.

Wat als ik je nou vertel dat er een winkel is in Nederland waar je zulke sieraden tegen min of meer dezelfde prijzen kunt kopen met levertijd van 1 dag en nul risico op gezeik met douane?

Onze tip: goedkope sieraden ikbensieraden.nl

Ze hebben o.a. prachtige leren armbanden bij ikbensieraden bijvoorbeeld. Echt leer. Dit is zo een beetje de enige plek in Nederland waar je echte leren armbandjes voor 10 Euro of lager zelfs kan kopen.

Uitgelicht: Leren armband ikbensieraden.nl

Wat je verder moet weten is dit, verzending is gratis en eventueel retourneren ook. Geen gezeik iedereen rijk. Het is mogelijk dankzij de mensen van ikbensieraden.nl uit Woerden. Maar het gaat niet alleen om de prijs, in zijn algemeenheid hebben ze ook een bijzonder leuke en unieke collectie.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *