Hoe maak je een outfit af met sieraden

Hoe maak je een outfit af met sieraden?

Sieraden van Swarovski kunnen veel verschil maken bij jouw outfit. De juiste sieraden kunnen namelijk jouw gehele uitstraling af en kunnen jou daarnaast een bepaalde luxe uit laten stralen. Je moet hiervoor wel goed weten welke sieraden geschikt zijn bij jouw outfit en hoe je deze als toevoeging kunt laten dienen. Voordat je echter een aankoop doet, wil je wel ontdekken wat de mogelijkheden zijn en welke prijskaartjes hieraan hangen. Onder andere de reviews van NederlandReview kunnen jou hierbij helpen.

Verschillende sieraden bij Swarovski te krijgen

Swarovski heeft veel verschillende sieraden op de markt gebracht, die allemaal iets anders te bieden hebben. Zo heb je oorbellen, kettingen en armbanden, die aangevuld zijn met de mooiste schitteringen. Voor iedere stijl is er wel een bepaald sieraad te vinden, doordat je zelf kunt bepalen of je voor over de top of juist minimalistisch gaat. Echter passen lang niet alle sieraden bij jouw outfit. Hoe mooi je iets ook vindt, je kunt er ook een grote misser mee slaan wat betreft de combinatie met jouw kleding.

Zorgvuldig aan de slag gaan

Je moet daarom zorgvuldig te werk gaan met het uitzoeken van de verschillende sieraden. Als eerste moet je hierbij aandacht besteden aan de hals. De hals van jouw kledingstuk kan namelijk gaan botsen met de ketting. Een lage hals combineer je daarom met een korte ketting die past bij de halslijn. Ook afdrukvormen zijn hierbij van belang. De vorm van de kleding moet bij de vorm van de ketting passen. Zo ook voor de oorbellen. Bij een opvallend patroon moet de vorm dus ook bij dit patroon passen. Het kan namelijk al snel een afbreuk doen aan de outfit.

Zorgvuldig aan de slag gaan

Speciale gelegenheden behoeven speciale sieraden

Als je voor Swarovski gaat, wil je al snel zoveel mogelijk bling hebben. Hier staat het merk immers bij veel mensen om bekend. Echter is het niet altijd de juiste keuze bij jouw outfit. Als je een formele gelegenheid hebt, kun je een lange jurk beter combineren met kleine sieraden, die wel wat extra glans bevatten. Zo voorkom je dat de aandacht de gehele dag naar jouw ketting, oorbellen of armband getrokken wordt. Zorg er daarbij ook voor dat je nooit veel gewaagde exemplaren met elkaar gaat dragen. Lange oorbellen en een dikke ketting hoeven bijvoorbeeld geen andere sieraden meer om het af te maken. Zo voorkom je dat het allemaal te veel wordt en je bombastisch over gaat komen.

Armbanden kunnen ook te veel zijn

Ook bij armbanden zijn er voldoende regels te vinden. Sommige mensen vinden het interessant om zoveel mogelijk armbanden met elkaar te combineren. De hoeveelheid armbanden is afhankelijk van het kledingstuk dat je aan hebt. Hoe langer de mouwen, hoe minder armbanden je om je polsen moet doen. Ook moeten de armbanden dan veel dunner zijn. Bij Swarovski heb je daarom ook verschillende diktes, zodat je altijd een armband hebt die bij jouw outfit past. Op deze manier moet je altijd jouw aankopen benaderen, zodat je voor verschillende outfits ook verschillende mogelijkheden hebt.

Ga voor een complete set voor de beste combinatie

Een outfit afmaken door middel van sieraden gebeurt dus met veel zorgvuldigheid. Je moet altijd op verschillende punten letten voordat je de sieraden omdoet. Trek daarom niet zomaar een aantal kettingen, armbanden of oorbellen uit de kast, maar denk na wat je zelf wilt uitstralen en of dit daadwerkelijk bij jouw outfit past. Foute combinaties kunnen jouw uiterlijk namelijk alleen maar verpesten. Swarovski maakt het daarom mogelijk om complete sets te kopen, zodat je ervan verzekerd bent dat alles bij elkaar past. Zo hoef je er alleen nog een goede outfit bij te vinden voor jouw speciale gelegenheid.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *