horloge kerstgeschenk

Horloges inzetten als relatiegeschenk voor Kerst!

Kerst is voor veel mensen de leukste tijd van het jaar. De gezellige sfeer, cadeautjes onder de kerstboom en gezelligheid met de familie. Ook ontvangen de meeste werknemers een leuk kerstpakket van de werkgever.

Je ziet steeds vaker dat ondernemers op zoek zijn naar het ideale kerstcadeau. Geef je toch een kant-en-klaar kerstpakket, kies je voor een persoonlijke samengesteld kerstpakket of wil je toch graag iets unieks? Kies dan voor een horloge met bedrukking!

Diverse horloges beschikbaar

Horloges zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen. Veelal is een unieke dames- en heren horlogeset een veel gekozen optie. Ook zijn de nieuwere varianten een leuk cadeau om te krijgen tijdens Kerst, waaronder de bluetooth smartwatch die je eenvoudig verbind met je telefoon of overig bluetooth-apparaat.

De meeste horloges worden voorzien van een mooie doosje/hoesje die wij kunnen bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo of boodschap. Wil je je horloge bedrukken bekijk dan eens ons volledige assortiment van horloges.

Analoog of digitaal

Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze uit analoge- of digitale horloges. Ook speciaal voor de medische wereld hebben wij zusterhorloges. Eenvoudige horloges die je met een clip kunt vastpinnen aan je werkkleding. Wil je graag weten hoe wij deze zusterhorloges kunnen bedrukken? Vraag dan gerust meer informatie aan over het specifieke horloge.

Welk  type horloge je ook kiest, in iedere prijsklasse is er een leuk horloge beschikbaar als cadeau voor je werknemers. Bekijk daarom gerust even het assortiment van leuke horloges.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *