oorbellen trends

Oorbellen trends

Oorbellen trends

“Nee nee nee”, zei ik tegen mijn moeder. Nee, oorbellen staan niet alleen mooi als je kort haar hebt of als je een staart in hebt. Die mooie grote veel gekleurde oorbellen passen zo mooi bij los lang haar. Mooie kralen erin. Mijn oorbellen ben ik altijd zoek. Mijn vriendinnen vinden ze fantastisch mooi. Ze komen langs en lenen ze en vaak weet ik daar niets van. Mijn moeder vindt ze veel te groot. Ik niet, hoe groter hoe mooier. Ik voel me net een Indiase prinses met die oorbellen. De oorbellen trend zijn heel romantisch. Ik vind dat romantisch dan. Een beetje wierook aan, hoge hakken, leuk rokje en dan flinke oorbellen. In mijn gedachte heb ik eigenlijk een eindeloze jurk aan en een tiara in mijn haar. Maar dat is in mijn gedachte, in mijn dromen.

Mijn zusje leent ook vaak mijn oorbellen. Vorig jaar had ik ook de nieuwste van de nieuwste. Die kon ik alleen wel vaak in háár oren vinden. Dit jaar ging het echter anders dan anders. Ik heb pas een paar oorbellen van háár geleend. Ze had ze al eerder dan ik gekocht. Die oorbellen had ik zien hangen in de winkel, maar ja, ik kan niet alles in één keer kopen. Ik heb ze nu wel gekocht!
Mijn verzameling sieraden is niet compleet als ik geen oorbellen erbij heb natuurlijk. Vooral grote gouden blinkende oorbellen. Daar ben ik helemaal voor. Oorbellen die ik hoor rinkelen bij het lopen. In het begin giechelde ik er steeds om, maar ondertussen ben ik wel gewend aan dat geluid. Het is juist een leuk geluid, dan weet ik zeker dat ik mooie grote oorbellen in mijn oren heb!
Helemaal nieuw, maar helemaal fantastisch zijn de ‘ear cuffs’. Heel mooi, van die doorlopende oorbellen voor je hele oor. Heel nieuw, heel mooi!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *