sieraden winterjas

Sieraden combineren met een winterjas

Winterjassen zijn misschien niet de meest stijlvolle items in de kast. Dat neemt echter niet weg dat we ze niet kunnen missen in de winter. Heerlijk wegkruipen in je warme bontkraag als de temperaturen dalen, iets fijner dan dat bestaat er niet! Dat neemt echter niet weg dat een winterjas al gauw log kan over komen. Je ziet vaak weinig van je mooie figuurtje en kleine dames hebben al gauw het gevoel dat de jas met hun ‘wegloopt’. Dit is gemakkelijk op te lossen door de winterjas te combineren met stijlvolle en vrouwelijke accessoires. Sieraden combineren met een winterjas? Dat doe je zo!

Laat jouw eigen stijl zien om de winterjas meer ‘edge’ te even

Veel vrouwen klagen dat een winterjas al snel een beetje gewoontjes is. Er zijn maar weinig praktische winterjassen te vinden, die ook nog eens jouw stijl perfect weergeven. Gelukkig kan je met sieraden veel doen om dit probleem op te lossen. Laat jouw eigen stijl zien met een aantal vrouwelijke sieraden en geef zo gemakkelijk meer pit aan een gewone winterjas. Doe dit bijvoorbeeld door opvallende oorbellen, deze vallen immers, in tegenstelling tot andere sieraden, altijd boven de winterjas uit en werken als ware eyecatcher. Natuurlijk kan je ook opvallende armbanden of kettingen gebruiken, let er hierbij wel op dat ze te zien blijven boven de winterjas. Kies bijvoorbeeld voor een lange ketting die je over de winterjas heen draagt of ga voor een sierceintuur om een gewone jas wat op te pimpen.

Spectaculaire winterjas? Focus dan de aandacht op de jas

Heb je de winterjas van je dromen gevonden en kan er werkelijk niks tippen aan deze jas? Ga de boel dan niet nog verder proberen uit te breiden, maar kies voor minimalistische sieraden om het geheel naar een hoger niveau te liften. Zo behoud je de originele en unieke uitstraling van de jas en blijft de focus hier ook op gericht. De minimalistische en toch vrouwelijke sieraden maken het geheel helemaal af.

winterjas man blauw
https://www.styleitaly.nl/bomberjack-heren-bomber-jas-basic-geel-copy-copy-c.html

Blijf afwisselen

Het leuke van sieraden is dat je eindeloos kunt variëren en combineren. Met dezelfde winterjas kan je dan ook tientallen verschillende combinaties maken. Ideaal voor een vrouw die er graag elke dag net een beetje anders uitziet. Je kunt je hart ophalen bij zoveel keuzes en de leukste combinaties maken. Gebruik bijvoorbeeld sieraden in matchende kleuren of ga juist voor colorblocking met de winterjas. Jouw keuze, jouw unieke combinatie!

Een echte daredevil?

Schrik jij niet van ongewone prints en vreemde combinaties? Noem jij jezelf echt een daredevil op het gebied van fashion? Laat dit dan ook zien in je keuze voor sieraden in combinatie met de winterjas. Schroom je niet om rare combinaties te maken of verschillende prints bij elkaar te gebruiken. Net als in de woontrends, zien we ook bij de fashiontrends dat colorblocking en geometrische vormen helemaal hot zijn in de winter van 2018/2019. Wees dan ook lekker creatief en blijf outside-the-box denken. Zo creëer je de leukste resultaten. Niets is te gek!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *