Sieradenhoekje

Zo creëer jij een fijn sieradenhoekje met heerlijke geuren en prachtige accessoires 

Elke vrouw kent het probleem: je sieradenkistje puilt helemaal uit en overal in de kamer liggen kleine sieraden verstopt. Je partner zeurt er al maanden over om dit eens goed op te ruimen, maar je hebt er simpelweg geen ruimte voor. De oplossing? Een eigen sieradenhoekje! Dit klinkt al een heleboel werk, maar dit valt in de realiteit best wel mee. In deze blog vertellen we je hoe je in een aantal simpele stappen een fijn sieradenhoekje kunt maken.

Investeer in wat handige opbergkastjes of deco-items

Het zal je verbazen hoeveel opbergsystemen er bestaan voor het opbergen van sieraden. Ergens best logisch als je bedenkt hoeveel vrouwen met dit zelfde probleem kampen. Geef je ogen dan ook eens goed de kost en bezoek een aantal bouwwinkels en decoratieve winkels om ideeën op te doen voor jouw sieradenhoekje. Ook is het een aanrader om een spiegel te plaatsen in het hoekje. Zo kan je precies zien of de sieraden matchen met je outfit en hoef je niet een aantal keer de trap op en af te lopen als je merkt dat het toch niet zo leuk staat als je dacht, been there, done that!

Geef het hoekje wat extra sfeer met etherische oliën

Etherische oliën… wat zeg je me nu? Dit is waarschijnlijk je eerste gedachte, deze oliën zijn immers niet een voor de hand liggende keuze voor je sieradenhoekje. Toch kunnen zij wel degelijk verschil maken. Door middel van een aroma vernevelaar verspreid je een heel scala aan geuren door de ruimte. Hierdoor verhoog je de sfeer en is het veel fijner om meer tijd te investeren in jouw sieradenhoekje. Bovendien hebben etherische oliën ook nog eens een positieve invloed op de gezondheid en gemoedsrust. Zo stap je met een positief en verfrist gevoel een nieuwe dag in.

Sieradenhoek
https://geurwolkje.nl/collections/aroma-diffuser/products/nepal

Combineer dit hoekje met een make-up tafel

Gebruik jij eigenlijk al te veel ruimte in de slaapkamer en zou je dit graag een beetje beperken. Combineer dan de make-up tafel met een sieradenhoekje. Met goede opbergsystemen is het erg gemakkelijk om alle sieraden kwijt te kunnen op de tafel, zonder dat er daarvoor make-up verloren moet gaan. Met een beetje passen en meten is het een stuk gemakkelijker om beide partijen te combineren. Bovendien kan je zo ook nog eens je make-up matchen met de sieraden. Een win-win situatie voor iedereen dus!

Gebruik een display

Veel vrouwen maken gebruik van een sieradendisplay om hun geliefde sieraden op uit te stallen. Het fijne hieraan is dat een display niet alleen enorm praktisch is, maar ook nog eens ontzettend veel sfeer uitstraalt. Hierdoor heb je ook nog eens een prachtig deco-item voor de slaapkamer te pakken. Gebruik bijvoorbeeld een schuimen vrouwenhals om de sieraden voor morgen op klaar te hangen. Je kunt er ook voor kiezen om speciale sieraden, denk aan je trouwsieraden of erfstukken, een speciaal plekje te geven op de display. Zo stel je ze als het ware tentoon en maak je de slaapkamer ook nog eens een stuk persoonlijker.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *