oorbellen met edenstenen

Oorbellen met edelstenen

Ik ging met een vriendin na school de stad in om eens gezellig samen te gaan shoppen. Na een paar uur rond te hebben gelopen had ik al heel wat dingen gekocht maar had ik nog niet het gevoel dat ik compleet was. Ik miste namelijk nog wat sieraden. Eerst gingen we samen nog even snel naar een kledingwinkel om wat te zoeken wat mijn vriendin nog nodig had. Uiteindelijk was ook zij tevreden en begon ze zoektocht naar mooie sieraden.

Omdat ik net een nieuwe baan had moest dit gevierd worden en mocht ik van mezelf flink uitpakken. Eindelijk een keer geen goedkope sieraden maar ik mocht van mezelf een keertje iets kopen wat wat duurder was dan normaal. Toch keken we eerst even bij goedkope sieradenwinkels maar er was niks bij waar ik ondersteboven van was. We zochten verder maar helaas nog steeds geen resultaat. De winkelmedewerker probeerde me nog te overtuigen van een aantal oorbellen en kettingen maar ik was er niet tevreden over.

Uiteindelijk zei ik tegen mijn vriendin dat ik langs een juwelier wou omdat de oorbellen daar van betere kwaliteit zijn en vaak mooier dan de goedkope. We liepen samen naar de juwelier en bekeken de etalage voor we naar binnen gingen. Uiteindelijk stapten we naar binnen en vroeg ik meteen naar de mooiste oorbellen die hij had. Iets met een edelsteen leek me erg mooi, maar ik wist nog niet welke kleur ik wou. Hij kwam aanlopen met een aantal oorbellen met edelstenen erin. Wauw! Ze waren allemaal betoverend en glinsterden zo mooi. Ik was meteen verkocht en wist dat ik hier iets zou gaan kopen. Mijn vriendin hielp me uiteindelijk met de keus want ik kon maar niet kiezen. Ik kocht een paar oorbellen met edelstenen en draag ze elke dag. Ik ben er helemaal gek op!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *