kate ring

Kate ring

Vorige week zag ik in een winkel de Kate Diana ring. Een mooie zilverkleurige ring, met een schitterende blauwe steen. Heel mooi afgewerkt met veel details. Ik had hem gezien, vond hem mooi en heb er verder niet veel aan gedacht. Tot vanochtend. Vanochtend werd ik wakker en kon alleen nog maar aan die ring denken. In mijn dromen had ik de ring omgehad. Ik was op een groot feest met vrouwen en mannen in prachtige kleding. Schitterende jurken met nog mooiere kettingen maakten van de vrouwen echte prinsessen en ik was er één van. Heel kort zag ik mezelf in een spiegel toen ik even naar het toilet ging.

Ik ging in mijn droom naar het toilet en zag daar hoe mooi ik eruit zag. Ik had een kobalt blauwe jurk aan. Een kleine sleep. Mooie elegante hakjes eronder. Om mijn nek een mooie licht diamanten ketting die mijn decolleté mooi afmaakte. Om mijn vinger had ik die schitterende ring. Hij blonk en schitterde. De andere vrouwen die er al van zichzelf mindblowing uitzagen, kwamen naar mij toe om te vragen waar ik die ring vandaan had. En toen werd ik wakker.

Ik heb die droom direct naar mijn beste vriendin geappt. Rare dromen ook altijd. Ook al zou ik toch wel stiekem willen dat ik een keer ’s avonds uit mijn werk thuis kom. Mijn vriend zit in mijn huis, heeft het heerlijke maaltijd bereid en knielt voor mij neer. Een klein doosje gaat open en ja hoor, daar ligt zo’n mooie grote blinkende ring.

Totdat dát zover is, ga ik lekker stappen. Met de ring die ik vorige week heb gekocht. Niet blauw, maar een schitterend roze blinkende diamanten ring. Ook helemaal hip!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *