kim-kardashian's ex verkoop de trouwring

Kim Kardashian’s ex verkoopt de trouwring

Relaties die overgaan…Het is nooit leuk. De ultieme wraakactie is natuurlijk om de trouwring of verlovingsring te verkopen en daar een aardig zakcentje aan over te houden. Dat is wat Kris Humpries ook gedacht moet hebben nadat het huwelijk met Kim Kardashian strandde na maar liefst 72 dagen.

Kris Humpries, de Boston Celtics speler die ooit bekend stond als de echtgenoot van Kim Kardashian, heeft 20,5 karaats verlovingsring die hij zijn voormalig vrouw had gegeven verkocht. Dit heeft hij gedaan op een veiling en zeker niet zonder succes. Hij heeft de ring zelf destijds gekocht voor 2 miljoen dollar. Tijdens de veiling, welke werd gehouden bij Christie’s in New York is de ring voor een mooi bedrag verkocht. Op de veiling bracht de ring namelijk 749 000 dollar (inclusief de commissie) geveild. Daarmee kwam de prijs voor de ring hoger uit dan de verkoop van het huis, dit lag namelijk op 300 000 dollar a 500 000 dollar.

Verlovingsring geveild

Kris Humpries heeft verlovingsring weliswaar geveild en daar een mooi bedrag voor gekregen, maar het geld is niet alleen voor hem. Hij heeft inmiddels zelf in de wereld gebracht dat een groot deel van deze mooie opbrengst naar het goede doel zal gaan. Inmiddels is Kim Kardashian verloofd met rapper Kanya West. Ze heeft van hem een prachtige ring gekregen, met ook een opmerkelijke waarde. De verlovingsring die Kim Kardashian tegenwoordig om haar ringvinger draagt heeft een waarde van ruim 8 miljoen dollar, maar is wel een stuk kleiner dan de ring die zij van haar vorige verloofde kreeg. Het gaat dan ook om een 15 karaats diamanten verlovingsring. De ring werd ontworpen door Lorraine Schwartz uit New York. Zij heeft ook diverse ontwerpen gemaakt voor ander grote sterren, zoals bijvoorbeeld Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez en Cate Blanchatt. Volgens Lorraine Schwartz is de nieuwe verlovingsring met enorm veel liefde gemaakt en was de steen die ervoor gebruikt ging worden al perfect van zichzelf. De ring is volgens haar een foutloze creatie geworden en ze is hier erg trots op.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *