Ring lady diana

Ring lady diana

Ik kon dagdromen wat ik wil, maar ik kon niet ontkennen dat ik hem gewoon niet had: een mooie ring zoals Kate, ofwel Lady Diana. Een grote blauwe steen die fonkelt. Een mooie zilverkleurige afwerking en details. Ik had hem niet en dat frustreerde me mateloos. Er zat maar één ding op en dat is naar de stad gaan om zo’n ring te vinden.

Sieradenjacht

Met mijn vriendin heb ik afgesproken dat we voor één keer samen op sieradenjacht gaan. Normaal ga ik alleen. Een sieraad uitzoeken vind ik echt iets om alleen te doen, totdat ik het niet meer weet en mijn beste vriendin app dat ik het niet meer weet. Ik maak dan een foto en vraag welke ketting of oorbellen zij zou kiezen. Of welke ze voor mij het beste vindt. Voor één keer hebben we samen afgesproken, op jacht naar een blauwe ring. We hebben hem gevonden. Midden in de stad, in een kleine juwelier. Een onopvallende zaag in een klein zijstraatje. Daar zagen we hem en we waren er direct verliefd op. Allebei hebben we hem gekocht en lopen we ermee te pronken. De hele dag zijn we trots als een pauw. Op mijn werk zie ik hem natuurlijk ook regelmatig, ik type de hele dag dus ik kan de hele dag genieten. Ik heb zeker op een dag vijf keer een bericht gestuurd naar haar met als boodschap: ‘similar message’. Met foto van de ring. Direct daarna kreeg ik natuurlijk ook een foto terug van haar ring!

Mijn vriend dacht ook nog grappig te zijn en noemde ons ‘twings’. Dat vond ik wat minder grappig. Mijn ring is gewoon mooi!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *