zilveren ringen met edelstenen

Zilveren ringen met edelstenen

Mijn vriendin werd 21 en dat moest uiteraard gevierd worden. 21 is ook nog eens een bijzondere leeftijd en daarom koos ik ervoor om een cadeautje te kopen wat iets duurder was dan de afgelopen jaren. Ze had het de laatste tijd ook erg moeilijk gehad dus wou ik haar graag iets geven met het gebaar dat ik er altijd voor haar ben. Die gedachte maakte mijn idee voor een cadeau helaas niet makkelijker. Waarmee druk je je vriendschap uit? Met wat voor cadeau?

Ik begon te zoeken op internet en ik kwam op een website met kettingen waarbij de een de ene helft krijgt, en de andere de andere helft. Dit vond ik echter een beetje te kinderachtig voor haar verjaardag maar het idee was leuk. Nu wist ik ook dat ik zoiets voor haar wou gaan doen. Ik keek tussen echte zilveren ringen en armbanden maar kon geen keus maken. Bovendien heb je op internet ook dingen die er veel mooier uitzien dan in het echt dus ging ik maar een kijkje nemen in de stad.

Ik ging alleen zodat ik zelf de keuze kon maken en ik ook geen uren in de stad zou blijven hangen. Ik liep rechtstreeks naar de juwelier omdat ik een zilveren ring wou kopen. Het liefst met edelsteen als de juwelier dit had. Ik liep naar binnen en groette de man. Ik vroeg meteen of hij zilveren ringen met edelstenen had en hij liep naar achter om ze voor me op te halen. Hij kwam terug met een paar doosjes. Ze waren allemaal prachtig maar ik moest gaan kiezen. Ik besloot om voor een ring te gaan met een edelsteen met een blauwe kleur. Zelf kocht ik dezelfde ring maar met een andere kleur. Ik ben benieuwd wat mijn vriendin ervan gaat vinden, maar ik ben er super blij mee!

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *